Παρουσίαση της ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ στην Αθήνα

Στις 30 Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, μέλη της εκτεταμένης παρέας που ακούει στο όνομα Ε.Λ.Σ.Α.Λ., καθώς και φίλοι από πολλές άλλες παρέες, βρεθήκαμε στο Public του Συντάγματος για την παρουσίαση του συλλογικού τόμου με αστυνομικές ιστορίες, ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Παλαίμαχοι και εκκολαπτόμενοι συγγραφείς, καθώς και κάθε ενδιάμεση κατάσταση, έχει τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο στον τόμο, όπως άλλωστε έχει σχεδόν και κάθε σχολή της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Είναι δύσκολο να μιλήσω περισσότερο (αντικειμενικά τουλάχιστον) για την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία παρά τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος (με ελαφρώς πιο ήπια παρουσία τη Δευτέρα, πρέπει να ειπωθεί) μάζεψε μεγάλο κοινό, καθότι τον συντονισμό έκανε ο πατέρας μου, Τεύκρος Μιχαηλίδης, σε ένα πάνελ το οποίο αποτελούταν από τους (αριστερά προς τα δεξιά στις φωτογραφίες) Δημήτρη Μαμαλούκα, Μαρλένα Πολιτοπούλου (η οποία έκανε και τις αναγνώσεις των αποσπασμάτων), Τεύκρο Μιχαηλίδη, Αντώνη Γκόλτσο (επιμελητή του τόμου ) και Νεοκλή Γαλανόπουλο. Ας μην πιάσουμε καν την προσωπική μου συναισθηματική εμπλοκή…

Ως εκ τούτου, θα σταματήσω εδώ την “εξιστόρηση” και θα παραθέσω τις φωτογραφίες που έβγαλα, αναφέροντας, όπου εμφανίζονται, τα ονόματα των συγγραφέων, καθώς και το διήγημά τους στον τόμο.

Επίσης παραβρέθηκαν οι: Ανδρέας Αποστολίδης (“Σύγχρονο κόμικ”), Σέργιος Γκάκας (“Ατζίλ”) και Τιτίνα Δανέλλη (“Γαλήνια λίμνη”), οι οποίοι δεν ξέρω τινί τρόπω διέφυγαν του φακού… Θα το αποδώσω στην δυσκολία μανουβραρίσματος στον συγκεκριμένο χώρο και ελπίζω να με συγχωρήσουν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Ηλία, τη Θάλεια, τον Δημήτρη, τον Θοδωρή και τη Σίσσυ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Ξέρετε ποιοι είστε (και στις φωτογραφίες) και σας ευχαριστώ που ήστασταν εκεί.

Ας μου επιτραπεί πλέον να πω κι εγώ “καλοτάξιδο” και έπεται συνέχεια.

Α.Μ.

4 Comments

 1. June 5, 2011 at 21:50

  […] από την παρουσίαση της ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ στην Αθήνα, στο blog του Ανδρέα Μιχαηλίδη. Δημοσιεύθηκε […]

 2. mamaloux said,

  June 8, 2011 at 15:21

  all right! tnks!

 3. aggeliki said,

  June 15, 2011 at 21:13

  Γεια σας κ. Μιχαηλίδη! Ονομάζομαι Αγγελική Χρήστου και είμαι σπουδάστρια δημοσιογραφίας στο Επαγγελματικό εργαστήρι. Στα πλαίσια του μαθήματος, του ραδιοφώνου, επέλεξα να κάνω ένα αφιέρωμα στο αστυνομικό μυθιστόρημα και συγκεκριμένα στην συγγραφέα Αγκάθα Κρίστι. Ωστόσο, χρειάζομαι κάποια μικρή συνέντευξη της τάξης των 5΄ από κάποιον ειδικό προκειμένου να μπορέσω να τελειοποιήσω την έρευνα μου. Θα ήταν χαρά μου αν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζι σας προκειμένου να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ!
  Υ. Γ : Η παρουσίαση του βιβλίου “Εισόδος κινδύνου” ήταν πραγματικά υπέροχη.
  Περιμένω το επόμενο της ΕΛΣΑΛ “Ελληνικά εγκλήματα 4”, με αγωνία!!

 4. speedxgrapher said,

  June 16, 2011 at 12:45

  Αγγελική καταρχήν χαιρομαι πολύ που σου άρεσε η παρουσίαση – ελπίζω το ίδιο να ισχύσει και για το ίδιο το βιβλίο. Δεύτερον, θα ήταν χαρά μου να σε βοηθήσω όπως (και όσο) μπορώ. Μικρή διευκρίνηση: το ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 4 δεν είναι της ΕΛΣΑΛ, αν και συμμετέχουν μέλη της.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: