Παραμυθόγραμμα Σεπτεμβρίου 2011

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είναι ένας ζοφερός Σεπτέμβριος, καθώς απατεώνες πολιτικοί, βδελυροί χρηματιστές (Soros) και άλλοι πολλοί έχουν βαλθεί να μας οδηγήσουν σε μαζικές αυτοκτονίες (ή επιθέσεις αυτοκτονίας – δεν ξέρεις ποτέ) και οι μόνες φωτεινές αχτίδες είναι η αυξανόμενη συχνότητα ανθρώπων που θέλουν να κρεμάσουν ξημέρωμα στο Σύνταγμα, να σαπακιάσουν στο ξύλο, να γδάρουν και να ασελγήσουν στα πτώματα, πρωτίστως των κυβερνητικών και δευτερευόντως όλων (ή σχεδόν όλων) των υπολοίπων βουλευτών.

Οι μόνες φωτεινές αχτίδες; Ε, λοιπόν, όχι – διότι ένα μικρό χωριό ανυπότακτων παραμυθάδων έχει βαλθεί να μας τρελάνει (με την καλή έννοια) με τις πάμπολλές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα μέχρι το τέλος του μήνα και τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω πού να πρωτοπάω – και όλα αυτά με τη Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης να ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Φαίνεται πως μια παλιά ρήση γύρω από τα Role-Playing Games (“Ζόρισε τους παίχτες σου και θα κάνουνε παπάδες”. Κάπως έτσι αποφάσισα να ρίξω 1st Level PCs στην Abyss.) αποδεικνύεται ευρύτερα αληθής: όταν κάνεις τα πάντα για να σπάσεις τον κόσμο, οργιάζει η δημιουργικότητα.

Δεδομένου λοιπόν ότι αναγκάστηκα να κάνω μια πρόχειρη λίστα με πράγματα που βρήκα ενδιαφέροντα, είπα να τη μοιραστώ μαζί σας σε περίπτωση που θελήσετε να παραστείτε σε κάτι από όλα αυτά (τα links έχουν όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και η εκδήλωση της Κυριακής είναι μέρος μια σειράς εκδηλώσεων του COMICDOM):

Παρασκευή 16/09, Έναρξη στις 19:00 – Ημέρες Παραμυθιών (Δήμος Αγ. Βαρβάρας, Άλσος Μητέρας).

Σάββατο 17/09, Έναρξη στις 19:00 – Ημέρες Παραμυθιών (Δήμος Αγ. Βαρβάρας, Άλσος Μητέρας).

Κυριακή 18/09, Έναρξη στις 11:00 – Όταν ο Λόγος Συνάντησε την Εικόνα (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων).

Τετάρτη, 21/09, Έναρξη στις 19:00 – Μέχρι να Φτάσω στ’ Όνειρό Μου (Ευρωπαϊκό Μουσείο Νέων στον Ωρωπό).

Φυσικά το παρόν δεν εξαντλεί το σύνολο τέτοιων εκδηλώσεων αυτό το μήνα, αλλά περιλαμβάνει όσες μου τράβηξαν την προσοχλη και στις οποίες θα επιχειρήσω να παραβρεθώ. Αν μάθω κάτι περαιτέρω στη συνέχεια, θα το προσθέσω εδώ.

Καλή αρχή, καλό κουράγιο,

Α.Μ.

2 Comments

  1. September 19, 2011 at 15:32

    […] Αν θυμάστε, πριν από μερικές μέρες ανήρτησα εδώ το Παραμυθόγραμμα Σεπτεμβρίου και είχα πει ότι θα καταβάλω προσπάθεια να το […]

  2. October 12, 2014 at 14:19

    […] έκλεισε τα τρία του χρόνια από τότε που το ξεκίνησα, τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν επρόκειτο να ξεκινήσω τη Σχολή Αφηγηματικής […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: