10η Γιορτή Παραμυθιών: Βασίλισσες, Ξωθιές και Πριγκιπέσσες

Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να ανεβάσω ακόμα φωτογραφίες και εντυπώσεις από την 10η Γιορτή Παραμυθιών και τώρα βρίσκομαι εκτός Αθηνών… Ήθελα ωστόσο να μοιραστώ αυτές τις λίγες φωτογραφίες από τις συμμμαθήτριές μου της αφήγησης. Το ποια είναι τι, το αφήνω στην κρίση σας.

Ωστόσο, για περισσότερες φωτογραφίες από τη Γιορτή μπορείτε να πάτε εδώ.

Ηλιοδαρμένους χαιρετισμούς,

Α.Μ.

3 Comments

 1. Elisavet C. said,

  August 24, 2012 at 09:28

  καλημέρα σας! καταπληκτικό το blog, γράφετε όμορφα και ενδιαφέροντα πράγματα. Ονομάζομαι Ελισάβετ Χρόνη και είδα ότι αναφέρεστε στη σχολή Αφήγησης, η οποία θα με ενδιέφερε πολύ και εμένα να παρακολουθήσω. Θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποια πληροφορία για το πώς μπορεί να κάνει κάποιος αίτηση;;Μπήκα στο site της σχολής αλλά δεν έχουν βγάλει κάποια ημερομηνία αιτήσεων ακόμη.. Είναι δύσκολο να σε πάρουν;;Δεν έχω κάποια εμπειρία με το παραμύθι (πέρα από το ότι το αγαπώ πάρα πολύ…), οι σπουδές μου έχουν να κάνουν με πολιτικές επιστήμες και εκπαίδευση, δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό; Το κόστος είναι υψηλό;; Τα μαθήματα από ότι διάβασα κάπου γίνονται τα Σάββατα…Επίσης μήπως έχετε καμία συγγένεια με τον κ. Τ. Μιχαηλίδη που εργάζεται στο Κολλέγιο;; Εγώ είμαι στη Γραμματεία του Γυμνασίου Ψυχικού. Δεν με γνωρίζει (είμαι σχετικά νέα-περίπου 2,μιση χρόνια), ωστόσο έχω διαβάσει βιβλία του και μας ενημερώνει στις θυρίδες μας κατά καιρούς για τα έργα του.
  Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  Με εκτίμηση
  Ελισάβετ Χρόνη

 2. speedxgrapher said,

  August 24, 2012 at 11:22

  Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι που τα βρίσκετε ενδιαφέροντα. Όσο για τα υπόλοιπα, να σας πω τα ακόλουθα: γενικά, η σχολή παίρνει μαθητές κάθε δύο χρόνια (κοινώς, όταν ολοκληρώσει ένα τμήμα το πρόγραμμα). Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι “γραμμένο στην πέτρα” που λέμε, αλλά θα σας παρέπεμπα να μιλήσετε με τον Γιώργο Ευγενικό ή τη Σύλβια Βενιζελέα, καθότι δεν ξέρω να σας πω κάτι παραπάνω με βεβαιότητα. Θα πρότεινα να επιχειρήσετε την επικοινωνία μέσω του Facebook (https://www.facebook.com/giorti) της Γιορτής Παραμυθιών, απ’ όπου λογικά μπορείτε να βρείτε και τα δικά τους.

  Για το θέμα των προηγούμενων σπουδών θα σας έλεγα να μην ανησυχείτε – οι μαθητές είμαστε από κάθε μονοπάτι που μπορεί κανείς να φανταστεί. Όσο για το κόστος, πάλι θα σας παραπέμψω άνωθεν, αν και προσωπικά το βρίσκω μέσα σε λογικά όρια. Τα μαθήματα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, 11:00 με 18:30 το Σάββατο και 11:00 με 17:30 Κυριακή.

  Αν δεν μπορέσετε να επικοινωνήσετε, πείτε μου και θα προσπαθήσω να σας φέρω εγώ σε επαφή.

  Όσο για τον Τεύκρο Μιχαηλίδη, ναι, είναι ο πατέρας μου.

  Αναμένω τα νέα σας σχετικά με τα παραπάνω και είμαι στη διάθεσή σας.

  Φιλικά,

  Α.Μ.

  • Elisavet said,

   August 27, 2012 at 08:48

   Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! Θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα σας στείλω τα νέα μου. Μακάρι να με πάρουν και εμένα.
   Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.
   Με εκτίμηση
   Ελισάβετ


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: