Όλα Κάποτε Αρχίσαν…

…έτσι κι εμείς στις 2 Ιουνίου 2012, με την πρώτη μας απόπειρα παράστασης. Πιο αυστηρά βεβαια, πρώτη φορά αφηγηθήκαμε έξω από το μάθημα, τέτοια εποχή περίπου, στις 23/12/2011, στα πλαίσια της βραδιάς “Από το Σκοτάδι στο Φως”, κατόπιν πρωτοβουλίας της δασκάλας μας, Μάνιας Μαράτου. Τα Κλωθογυρίσματα λοιπόν επιστρέφουν, αυτή τη φορά στην Πετρούπολη και παρόλο που οι μέρες ακόμα μικραίνουν και οι νύχτες είναι βαθιές και κρύες, τις σκοτεινές μας ιστορίες θα τις φυλάξουμε για αλλού.

Μπορεί διάφορες συνθήκες, υποχρεώσεις και η αποφράδα καθημερινότητα να έχουν μειώσει αυτή τη φορα τον αριθμό μας σε πέντε, αλλά  ελπίζουμε οι υπόλοιπες συμμαθήτριές μας να επανέλθουν δριμύτερες στο εγγύς μέλλον. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή!

Δίχως άλλη φλυαρία λοιπόν…

Όλα Κάποτε Αρχίσαν…

2012-12-12 - Grimm RPG Illustration

…ίσως όταν ο κόσμος ήταν ακόμη καινούργιος, ίσως παλιά, πολύ παλιά, ίσως απλά μια φορά κι έναν καιρό. Κάποτε οι θεοί φτιάχνανε με τα κορμιά τους κόσμους ολάκερους, ή φυσούσαν και ζωντάνευε ο πηλός, ή ακόμα τιμωρούσαν με αλλόκοτη σκληρότητα. Κάποτε ο άνθρωπος βρήκε τον πρώτο του φίλο, έγινε έπειτα σοφός, ύστερα γέρος και πριν πεθάνει, νωθρός, αλαζών και ταπεινός – μέχρι να καταλάβει πως όλα κάνουν κύκλο.

Όλα άρχισαν όταν τα πλάσματα αρχίσανε να λένε ιστορίες, υψώνοντας το βλέμμα τους στον ουρανό για να βρουν εκεί γραμμένο το όνομά τους, γυρνώντας στη γη σαν τέλειωνε ο χρόνος τους. Αυτή είναι η αλήθεια, πως όλα κάποτε αρχίσαν, όταν μες στη νύχτα μια φωνή αρχίνησε να λέει παραμύθια.

Την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 (γνωστή και ως 12/12/12) και ώρα 21:30, τα Κλωθογυρίσματα σας περιμένουν στο “Vespa Caffe” (28ης Οκτωβρίου 35, Πετρούπολη) για να σας αφηγηθούν όλα εκείνα που κάποτε αρχίσαν και ίσως… το πώς τελειώσαν.

Είσοδος Ελεύθερη (και η χαρά σας στο καπέλο)

Θα αφηγηθούν οι: Γεωργία Λαζάρου, Μαρία Πάντου, Εμμανουέλα Παπακωνσταντίνου, Ιωάννα Φραγκίσκου, Ανδρέας Μιχαηλίδης.

2012-12-12 - Tangaroa

A.M.

2 Comments

  1. manyamaratou said,

    December 9, 2012 at 12:15

    απάνω του!!

  2. speedxgrapher said,

    December 10, 2012 at 04:47

    Ευχαριστούμε! Βουρ!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: